Forum de la Comptabilité Marocaine

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-09-2019 03:13:06

za7j9hca
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-09-2019
Messages: 2

nike air max2 light roze

https://static.sneakerjagers.com/products/660x660/91153.jpg
nike schoenen zwart dames Oorspronkelijk uitgebracht in 1994, was de Nike Air Max2 Light een vervolg op de Nike Air Max Light, die vijf jaar eerder werd uitgebracht. Met een opvallend meerkleurig "gekarteld" ontwerp, schokkend lichtgewicht constructie en dual-pressure Air Sole-eenheden in de hiel, was het meteen een hit.

nike schoenen wit blauw Zoals de naam al doet vermoeden, is de Air Max 2 Light de lichtere versie van de felbegeerde Air Max 2. Het enige grote verschil tussen de twee schoenen deed zich voor binnen de Air-eenheid. Op dat moment heeft de Air Max-zool Air in compartimenten verdeeld en hun drukniveau aangepast voor een responsiever gevoel. De twee zakken werden ondersteund door een verende 5psi, terwijl de buitenzakken helemaal tot 25psi werden gepompt om de voet van de drager in zijn natuurlijke positie te houden.

nike schoenen heren grijs In de jaren 90 werd Air gezien als het tegengif om te voorkomen dat hardlopers door hun tussenzolen worden belast. Meer lucht zou minder zool betekenen, wat vervolgens minder gewicht zou betekenen - maar de Air Max2 slaagde erin deze theorie te weerleggen door van zijn enige eenheid een ondersteunende troef te maken. Ontwerpers vervingen het schuim met een enkele dichtheid door de innovatieve Phylon van het merk - een dempingsmateriaal gemaakt van EVA-pellets dat Nike comprimeerde, uitbreidde met warmte en vervolgens vormde tot een uiterst lichtgewicht maar ondersteunende tussenzool.

nike air max2 light roze De dynamische technologie van de Air Max2 Light gaat gepaard met een agressief ontwerp met hoekige lederen overlays die strategisch een bovenwerk van mesh blootleggen. Een levendig palet met marineblauwe, rode en groene lederen overlays over een wit gaas, met een transparante luchtunit, geeft de geest van het gedurfde ontwerp van 1994 weer, terwijl de Air Max2 Light zijn weg terug in de publieke belangstelling maakt.

https://www.jdirunning.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com