Forum de la Comptabilité Marocaine

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-11-2019 04:21:04

65gtwcon
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-11-2019
Messages: 1

adidas yeezy boost 700 v2 tephra

https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2019/05/adidas-Yeezy-Boost-700-V2-Tephra-FU7914-on-foot.jpg
adidas schoenen zwart heren De adidas Yeezy Boost 350 V2 "Lundmark" is een must-have voor de zomer van 2019 door Kanye West. Deze versie van de Yeezy Boost 350 V2 heeft een uitstraling die doet denken aan de "Static" -release, maar met een romige witte tint gemengd met grijze tonen over het ingewikkeld gevormde Primeknit-bovenwerk. Een variatie op de meeste releases van de 350 V2 voor deze "Lundmark" colorway is de afwezigheid van de grote hiellusjes voor een iets meer gestroomlijnd silhouet.

adidas schoenen dames sale Met de storm van geruchten, controverse en hype die de afgelopen maanden altijd rond Kanye West ronddraaide met hogere snelheden dan ooit tevoren, is de release van zijn langverwachte adidas Yeezy Boost 700 "Mauve" beslist een interessante. West's dikke papa schoenen lijken veel op de man zelf: vet, opvallend en groter dan het leven. De nieuwe "Mauve" colorway knikt perfect naar die grote en gedurfde esthetiek die West heeft gepopulariseerd met zijn wandelstijl mix van bruine en grijze aardetinten.

adidas schoenen wit met goud Een van de weinigen die onder de radar zweeft - voornamelijk vanwege de enige release van adidas Yeezy gedurende de maand oktober - verrast de Yeezy Boost 700 "Teal" in zijn voorkeur voor de eerste iteratie. Hoewel een groot deel van het afgelopen jaar tot de nok toe gevuld was met de tweede update, is het tweetal nog steeds langzaam het origineel aan het uitdelen, ondanks het al onthullen van zijn derde upgrade met de naam "MNVN".

adidas yeezy boost 700 v2 tephra Hoewel het bescheiden bescheiden blijft met behoud van het kern-DNA van de line-up tot nu toe, lijkt de coole colorway met themakleur meestal een meer neutrale opstelling te hebben: ondanks zijn naamgenoot, neemt het paar meestal grijze tinten aan in een assortiment van mesh, nubuck en suède fabricages . Neuskappen en een deel bij de hiel zijn echter nauwelijks naar voren getint in verzadiging, maar een groot deel van de constructie - zelfs de enige eenheid en gombodem - blijft trouw voor het model.

https://www.onlineselfs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com