Forum de la Comptabilité Marocaine

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-03-2020 03:22:36

o4gg508n
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-03-2020
Messages: 2

New Balance 1500 made in uk

https://4elementos.es/93861-large_default/5.jpg
New Balance schoenen blauw kopen De 1500 v3 blijft lichte ondersteuning bieden en maakt gebruik van een mediale paal met hoge dichtheid en een T-Beam-eenheid voor voldoende milde stabiliteit op de racedag. In combinatie met een licht bijgewerkte Revlite-tussenzool, moet de schoen nog steeds dezelfde gedempte, responsieve rit bieden als eerdere versies. De nieuwe schoen heeft ook een zeer vergelijkbaar niet-genaaid bovenontwerp met Fantom Fit-technologie voor een lichtgewicht, ondersteunende pasvorm.

New Balance schoenen heren zwart De New Balance 1500 - een silhouet dat een waslijst bevat van samenwerkingen met stoere sneaker-industrie zoals END, Overkill en 43einhalb - brengt zijn styling terug naar zijn GR-line-up met een gloednieuwe colorway passend bij het winterseizoen. Bovenwerk zorgt ervoor dat de dingen naar de donkere kant van het spectrum worden afgezwakt, waarbij wordt gekozen voor matte marineblauwe en grijze tinten om de meeste panelen van leer en suède te domineren. Bovendien werpen deze Made-in-England-nietjes ook een gezonde dosis winterklaar tinten in, gekenmerkt door olijfaccenten langs de tongen, enkelkragen en "N" -logo's die lijken op de kleurovergangen van bladeren net voordat de sneeuwdagen beginnen.

New Balance schoenen dames zilver In 2019 is het 30 jaar geleden dat de New Balance 1500 voor het eerst op de markt werd gebracht in 1989, dus het geliefde silhouet heeft de laatste tijd een parade van speciale make-in-the-UK make-ups gezien, waarvan de nieuwste dit "Tiger Camo" -paar is . Deze gewaagde colorway maakt deel uit van NB's 'Sample Lab Pack' en heeft een gezonde dosis zwarte, bruine en olijfkleurige camouflageprint op het spatbord, de hiel en de kwartpanelen, allemaal bovenop een grimmige zwarte mesh en nubuck basis.

New Balance 1500 made in uk Terwijl spelers zoals Nike hun Chinese Nieuwjaar 2020-collectie nu al maanden plagen, heeft New Balance een stillere benadering van de Year of the Rat-festiviteiten gekozen, maar een nieuwe 1500 werpt enig licht op wat het merk onder de dekens heeft gehad. Het bovenwerk is gemaakt van eersteklas varkensleer en heeft zwarte en bruine tinten die veel voorkomen bij NB's herfst / winter-schoenen, maar details verborgen achter de tong en op de binnenzool spreken de speciale status van dit paar aan.

https://www.schoenentoday.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com