Forum de la Comptabilité Marocaine

Vous n'êtes pas identifié.

#1 18-05-2020 11:17:31

Barrett43
Membre
Date d'inscription: 18-05-2020
Messages: 20

Adidas Falcon Goedkoop

Adidas Falcon Goedkoop
https://www.nmdschoen.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/20apri155.jpg

adidas Originals brengt meer kleuropties uit van de op de jaren 90 geïnspireerde klassieker, de Adidas Falcon Dames. De volgende van het merk Three Stripes is deze geheel witte editie. Als ze dichterbij komen, zijn ze gemaakt van mesh en leer. Daarnaast hebben we een lichtgewicht EVA tussenzool en Torsion System. Overal zie je de kleuren True White en Off-White, terwijl een vleugje Zwart de look compleet maakt.

Adidas Falcon Goedkoop is dat zeker, omdat het in een groot aantal opvallende kleurstellingen is uitgebracht. Adidas Falcon Salestrakke maar retro-look past perfect bij het huidige modeklimaat en is nu opgedoken in een gloednieuwe 'Collegiate Navy'-make-up, compleet met een overvloed aan metallic laklederen details. Een afgezwakt marinegaas dient als basis, terwijl de overlays voor een luide look kiezen: het bovengenoemde lakleer komt aan in oceaanblauw op de voorvoet en hiel, brons op de oogpoten, rood op de tong en rijk paars rond de kraag en hiel.

Dit najaar richt adidas zijn aandacht op het gloednieuwe Adidas Falcon Heren. De Falcon, die dienst doet als de nieuwste toevoeging van de Three Stripes aan zijn stevige hardloopfamilie, haalt inspiratie uit belangrijke modellen uit zijn legendarische verleden. Gebruikmakend van de tussenzool van de moderne YUNG-1 die binnenkort zal verschijnen als onderdeel van de adidas Dragon Ball Z-collectie, ontleent de Falcon ook de naam aan het invloedrijke Falcon Dorf-model dat in de jaren 90 is ontstaan.

Nu gaan de kleurrijke combinaties door tot in het koude seizoen - en de nieuwste Adidas Falcon Nederland naar de oppervlakte draagt ​​zeker de fakkel voor de lijn, want hij is gekleed met sprankelende zilveren accenten. Een combinatie van eenvoudig botkleurig mesh / leer en een donkergrijs lederen hielstuk vormt de basis van de schoen, terwijl de kleurrijke accenten aankomen via glinsterende zilveren leren overlays die worden gecompenseerd door een klein stukje fuschia-kleurig suède op de laterale voorvoet. Een tweekleurige witte en grijze buitenzool maakt de look van de schoen compleet.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com