Forum de la Comptabilité Marocaine

Vous n'êtes pas identifié.

#1 28-04-2020 04:38:48

1ntwn_nf
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-04-2020
Messages: 3

Nike Air Force 1 High Shell Volt

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2020/01/Nike-Air-Force-1-High-Shell-Volt-BQ6096-700-Release-Date-4.jpg


De Nike Schoenen Nieuw heeft een eenvoudige en effectieve uitstraling gekregen met deze Air Force 1 High, aangezien de schoen bedekt is met een gladde, zwarte leren constructie met tonale details die de veters, tong, binnenvoering, enkelband en het hiellipje raken. De belangrijkste bron van contrast is de toevoeging van wit op de Swooshes, tonglabel, branding op de hiel en de hele rubberen zool.


Dit aanbod van de Nike Schoenen Groen heeft een strak wit bovenwerk van glad leer in combinatie met bijpassende Swoosh-logo's op de zijkanten en veters. Details van de schoen zijn Charcoal Grey-tinten op de enkelriem, tonglabel, binnenvoering, binnenzool, hiellip en rubberen buitenzool.


Nike Schoenen Heren Sale zal een gloednieuwe dameskleurenbaan van de Air Force 1 High lanceren die perfect is voor het lenteseizoen. Dit aanbod van de Nike Air Force 1 High heeft een getrommeld en glad leren bovenwerk met grijze overlays en witte underlays. De schoen wordt benadrukt door Neptune Green-accenten, aangevuld met een witte enkelband en bijpassende rubberen zool.


De Nike Air Force 1 High Shell Volt bevat paren die zijn uitgevoerd in "Triple White", "White / Black", "Triple Black" en "Black / White", elk met gelaserde Alyx-branding op de hiel en aangepaste dubraes en tonglabels. Een eerste blik op de schoen laat zien dat ze ook worden geleverd met de kenmerkende verstelbare gesp van Alyx op het enkelbandje van de sneaker.


https://www.salehouden.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com